ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΘΛΑΣΗ
elenfrdeitptrues

Διάθλαση - Γεώργιος Κατσουράκης, Σύγχρονο κέντρο οφθαλμολογίας στο Μαρούσι

Διόρθωση Μυωπίας και ΣτραβισμούΠαιδική Οφθαλμολογία, 
ΓλαύκωμαΟφθαλμολογικό Check up, 
ΚαταρράκτηςΜεταμόσχευση Κερατοειδούς

Το οφθαλμολογικό κέντρο ΔΙΑΘΛΑΣΗ - ΚΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ βρίσκεται στο Μαρούσι, με οφθαλμίατρο τον Κατσουράκη Γεώργιο. 
Ο γιατρός κ. Κατσουράκης είναι από τους πρωτοπόρους στις διαθλαστικές επεμβάσεις.
Είναι από τους πρώτους που χρησιμοποίησε την τεχνική lasik για διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού. Επίσης, είναι από τους πρώτους που χρησιμοποίησε το femto laser, καθώς και τη νέα τεχνική του trans epithilear laser, δηλαδή τη non-touch τεχνική για διόρθωση της μυωπίας.
Ο γιατρός έχει ειδικευτεί στην Αμερική στις επεμβάσεις καταρράκτου, με τις νέες τεχνικές πολύ μικρής τομής, καθώς και στις μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς, για κερατόκωνο, φυσαλιδώδη κερατοπάθεια, τραύματα κερατοειδούς, εγκαύματα, ερπητικές κερατίτιδες και παθήσεις ωχράς κηλίδας.
Επίσης, περιλαμβάνεται στους πρώτους που έχουν εφαρμόσει την τεχνική cross linking (διασύνδεση κολλαγόνου) για θεραπεία του κερατόκωνου.
Το οφθαλμολογικό κέντρο Διάθλαση έχει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Argon & Yag Laser, για διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, δευτερογενή καταρράκτη και γλαύκωμα. Οι παθήσεις της ωχράς κηλίδος ελέγχονται με OCT τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και το οπτικό νεύρο. Στο κέντρο γίνεται πλήρης μελέτη και παρακολούθηση γλαυκωματικών ασθενών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας (210)6855041-2 ή (210)3611275, (210)3610252 και προγραμματίστε την επίσκεψή σας! 

http://diathlasi.gr   info@diathlasi.gr